Relationship Between CO2 Emissions and Trade: The Case of the EU - Steinhauser, Dušan, 1988-
Zameranie na CO2 emisie, ako jeden z determinantov obchodných tokov krajín EÚ spolu s ďalšími faktormi, vrátane odľahlosti, produktivity práce, skutočných efektívnych výmenných kurzov, výskumu a výdavkov na rozvoj.