Green retailing: obchodný dom Kaufland budúcej generácie - Púchlo, Juraj
Prototyp predajne Kaufland v Záhorskej Bystrici bol postavený podľa štandardov moderného a udržateľného stavebníctva. Spomedzi prevádzok reťazca je jediná svojho druhu nielen na Slovensku, ale aj v strednej i východnej Európe. Jej základ tvorí drevo, má dve zelené strechy, zelenú fasádu a svojím zoznamom ekologických riešení dokazuje, ako sa udržateľnosť dá preniesť do reálneho prostredia.