Investícia do dizajnu obalu sa vypláca
Obal je súčasťou takmer každého produktu a plní mnoho funkcií. Základná je pochopiteľne ochrana na účely distribúcie a skladovania. Hneď potom ale nastupuje marketing. Občas je ale invencia v nesúlade s požiadavkami obchodu a recykláciou.