ESG Ratings and Stock Performance in the Internet Industry - Wang, Lan
Uprostred stupňujúceho sa dôrazu na trvalo udržateľný rozvoj mnohé korporácie a organizácie zintenzívnili svoje úsilie v oblasti životného prostredia, sociálnej oblasti a správy vecí verejných (ESG). Internetový sektor, ktorý je vnútorne prepojený s doménou ESG, následne získal zosilnenú kontrolu. Táto štúdia sa ponára do korelácie medzi ratingmi ESG a výkonnosťou akcií verejne kótovaných čínskych spoločností v internetovom sektore od roku 2016 do roku 2020.