Spätná väzba: ako byť úprimným lídrom bez urážania - Molnárová, Ladislava
Silní lídri neustále pracujú so spätnou väzbou. Napriek tomu má veľa ľudí problém otvorene pomenovať niečo, čo si na druhých všimli, čo im nevyhovuje, resp. čo ich hnevá. Alebo, ako hovoril Steve Jobs, v líderstve treba počítať aj s tým, že sa druhá strana niekedy môže poriadne naštvať. Iba tak sa veci začnú meniť. Autorka uvádza niekoľko odporúčaní a dôvodov, prečo je poskytovanie úprimnej a priamej spätnej väzby pre efektívnych lídrov nevyhnutné.