Competitive Analysis of Spa Industry in Slovakia: Combining SWOT, EFE and IFE Analysis - Chlpek, Samuel, 1996-
Kúpeľné zariadenia sa snažia prilákať mladších klientov a zlepšovať sa kvalitu poskytovaných služieb. Existuje však zastaraná a stagnujúca legislatíva, ktorá bráni rozvoju kúpeľov. Ekonomické problémy, spojené s personálnym zabezpečením a inováciou kúpeľných podnikov.