Cigarety stále predajú aj deťom a mladistvým
S novými typmi výrobkov s obsahom tabaku a nikotínu, ako sú napríklad e-cigarety, a tiež s rozširujúcou sa sieťou predajcov, ktorí tieto výrobky ponúkajú, rastie aj riziko, že sa k nim dostanú deti a mladiství. Potvrdila to aj pravidelná kontrola dodržiavania zákazu predaja tabakových výrobkov osobám mladším ako 18 rokov, ktorú toto leto vykonala Slovenská obchodná inšpekcia. Okrem kamenných prevádzok sa zamerala aj na e-shopy.