The Current Situation of Tourism in the Countries of the Visegrad Four and Their Connection to Sustainability Expressed by Selected Indexes - Kubíková, Ľubomíra, 1996-
Identifikovanie súčasnej situácie cestovného ruchu v Českej republike, Maďarsku, Poľsku a Slovenskej republike. Identifikovanie environmentálnych a ekonomických výkonností krajín V4 v súvislosti s indexom ekologických inovácií, indexom environmentálnej výkonnosti a celkového skóre podľa cieľov rozvojovej udržateľnosti.