Environmentálno - energetická efektívnosť rozvoja elektromobility - Drábik, Peter, 1981-
V súčasnosti prebiehajú v automobilovom priemysle dynamické zmeny, keď prechádza predtým nevídanou transformáciou. Veľké diskusie sa vedú o elektromobilite, konkrétne o ich batériovom pohone. Príspevok hodnotí rôzne aspekty elektromobility.