Aktuálne možnosti spolupráce pre výrobcov regionálnych produktov so zameraním na značku Regionálny produkt Podpoľanie - Gembická, Eva
Cieľom článku je poukázať na možnosti, aké majú výrobcovia regionálnych produktov pre spoluprácu s rôznymi organizáciami, a tým lepšiu propagáciu ich výrobkov a služieb. Článok sa zameriava na organizácie a internetové stránky, ktoré ponúkajú spoluprácu pre regionálnych výrobcov. V dotazníkovom prieskume sa skúma, čo si spotrebitelia pod pojmom regionálna značka predstavujú a akú majú reálnu skúsenosť s jednou zo značiek Regionálny produkt Podpoľanie.