Trestnoprávny postih dezinformácií v podmienkach Slovenskej republiky - Kordík, Marek
Predstavenie ťažiskových argumentov kritizujúcich dnes už stiahnutý návrh skutkovej podstaty trestného činu šírenia nepravdivej informácie. Posudzovanie ústavnej konformnosti možného postihovania dezinformácií prostredníctvom trestného práva.