Registrácia miest a obcí pre daň z pridanej hodnoty - Macháčová, Tatiana
Registrácia pre daň z pridanej hodnoty v mestách a obciach, ktoré nie sú registrované pre DPH, ale pri určitých typoch dodania tovaru alebo služby im povinnosť registrácie vzniká. Nadobudnutie tovaru v tuzemsku z iného členského štátu. Nadobudnutie tovaru osobou, ktorá je už registrovaná pre daň podľa § 7a zákona o DPH. Registračná povinnosť pri dodaní/prijatí služby do/z iného členského štátu. Zrušenie registrácie pre daň. Postup zrušenia registrácie.