The ADV Speaking-Construction in American English: A Quantitative Corpus-Based Investigation - Wiliński, Jarosław
V tomto článku autor aplikuje teóriu sémantiky rámca, model konštrukčnej gramatiky založený na použití a metodológiu založenú na kvantitatívnom korpuse na skúmanie povahy hovoriacej konštrukcie ADV v americkej angličtine, konštrukcie príslovkového príčastia. Príčastie nebolo predtým skúmané pomocou metód založených na kvantitatívnych korpusoch.