Zákazník chce v obchode vždy viac - Kapitán, Peter
Kamenná predajňa ako miesto, kam spotrebiteľ príde, nakúpi, čo potrebuje, a rýchlo odchádza, je už dávno prekonaný koncept. Dalo by sa povedať, že aj v maloobchode už dlho prebieha čosi ako globalizácia v malom. Pre to, aby obchodník neprišiel o zákazníka, je potrebné integrovať čo najviac služieb a tovarov. Dobitie kreditu v telefóne či platba poštových poukážok je dnes už na mnohých miestach štandardom. Aké doplnkové služby ešte ponúknuť zákazníkovi, aby obchodník držal krok s dobou.