Výmena chladničky ušetrí tisíce eur - Kapitán, Peter
Neplatí to síce univerzálne o každej prevádzke, no chladiace zariadenia dokážu výrazne ovplyvniť atmosféru pri nakupovaní. Je totiž rozdiel, či si zákazník vyberá tovar z rozheganých zažltnutých regálov, alebo z moderne pôsobiacej priestrannej a prehľadnej chladiacej skrine. Výmenu starej chladiacej techniky za novú však okrem módnych trendov urýchľuje aj túžba ušetriť. Na jednom zariadení môže obchodník usporiť aj tisíc eur ročne.