Efektívna logistika e-shopov je na konci roka kľúčová - Maťo, Vladimír
Včasné doručenie vianočných darčekov si vyžaduje súhru mnohých faktorov. Presun zákazníkov z kamenných obchodov do tých virtuálnych je každým rokom citeľnejší. Prevádzkovatelia internetových predajní zažívajú s blížiacim sa koncom roka vrchol sezóny a snažia sa tomu prispôsobiť aj organizáciu procesov v distribučných centrách. Dopravcovia sa im snažia vyjsť v ústrety, avšak aj ich kapacity sú v tomto období limitované.