Vplyv obehového hospodárstva na subjekty verejnej správy - Vojtech, František
Rozdiely medzi cirkulárnou a lineárnou ekonomikou. Vývoj legislatívy a strategické dokumenty v oblasti obehového hospodárstva. Cirkulárna ekonomika a odpadové hospodárstvo v regiónoch na Slovensku.