Z Biedronky strach nemáme - Kapitán, Peter
Kaufland na Slovensku sa pýši tým, že má na pultoch najviac slovenských potravín. Okrem toho v obchodnom roku 2022 za tovary a služby zaplatil firmám so sídlom na Slovensku viac ako miliardu eur, čo z neho robí výrazného podporovateľa domáceho retailového trhu. Napriek krízam posledných rokov sa firme darilo stále rásť, preto v Kauflande svojej stratégii veria a neplánujú ju meniť.