Sociálne poistenie zamestnávateľ/zamestnanec - Danajovičová, Katarína
Povinnosti zamestnávateľa, pokuty, ktoré za neplatenie, porušovanie povinnosti hrozia. Postup vonkajšej kontroly - práva a povinnosti kontrolovaného subjektu a zamestnancov kontroly.