Novely zákona o dani z príjmov a zmeny z nich vyplývajúce s účinnosťou od 1.1.2024 (resp. neskôr) - Jarinkovičová, Valéria
Problematika zmien pri zdaňovaní príjmov v súlade s ustanovaniami zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení n. p. (ďalej aj ZDP) od 1. januára 2024, resp. od neskoršieho dátumu.