Nevyfakturované dodávky (záväzky, pohľadávky) ku dňu, ku ktorému sa zostavuje účtovná závierka - Novotná, Ľudmila
Nevyfakturovaná dodávka - kedy vzniká a ako sa o nej účtuje. V rámci nevyfakturovaných dodávok možno hovoriť o nevyfakturovanom záväzku alebo o nevyfakturovanej pohľadávke. Právna úprava účtovania nevyfakturovaných dodávok.