Samovražednosť detí a mládeže - Húsková, Ľudmila
V príspevku sa autorka venuje náročnej téme samovražednosti detí a mládeže. Opíše vývoj samovražedného správania u adolescentov, definuje varovné príznaky takéhoto správania. Informuje o možnej pomoci a podpore. Poskytne aj ďalšie užitočné zásady pre pomáhajúcich profesionálov.