Digitalizácia výrobných podnikov - Krajný, Peter
Digitalizácia prináša nové možnosti v návrhu, analýze, vyhodnocovaní a optimalizácii výrobného prostredia a procesov v podnikoch. Vďaka využívaniu digitalizácie je možné ušetriť náklady a čas potrebný na prípadné odstraňovanie nedostatkov pri novej alebo existujúcej výrobe, ktorá sa optimalizuje. Článok sa zameriava na jednotlivé stupne digitalizácie, ich prínosy a možnosti využitia v reálnom výrobnom prostredí.