Motivation and Organisational Culture From the Perspective of SME Employees - A Case Study at the Time of COVID-19 Pandemic - Zsigmond, Tibor
Skúmanie vzťahu medzi motiváciou a organizačnou kultúrou z pohľadu pracujúcich zamestnancov v MSP na Slovensku počas obdobia pandémie Covid-19 - dotazníkový prieskum. Výsledky preukazujú, že čím širší je rozsah použitých motivačných nástrojov, tým pozitívnejšie zamestnanci hodnotia organizačnú kultúru.