Palivové karty otvárajú cestu k udržateľnosti - Maťo, Vladimír
Používanie palivových kariet je v súčasnosti už nevyhnutnou súčasťou efektívneho spracovania vozového parku. Bez ohľadu na to, či firmenú flotilu tvorí zopár menších dodávok, alebo desiatky kamiónov, efektívne využívanie možností a benefitov, ktoré karty ponúkajú, môže viesť k podstatnej úspore peňazí. Palivové karty však už dávno neslúžia len na platbu za pohonné hmoty. Ich poskytovatelia hľadajú v snahe uspokojiť náročné požiadavky dopravcov stále nové možnosti ich využitia.