The Influence of the COVID-19 Pandemic on Managerial Functions: Theory Verified by Delphi Method - Nosková, Marta
Cieľom článku je analyzovať výkon manažérskych funkcií v kontexte pandémie COVID-19. Zameriava na systematický prehľad literatúry zameraný na identifikáciu najčastejšie skúmaných manažérskych funkcií v kontexte zmien spôsobených pandémiou a ťažkostí pri výkone týchto funkcií. Výskum overil väčšinu zmien a prekážok týkajúcich sa výkonu manažérskych funkcií počas COVID-19, ktoré boli predtým identifikované v literatúre.