Podanie priznania k dani z príjmov - možnosti predĺženia lehôt - Valterová, Ivana
Daňové subjekty majú povinnosť vysporiadať svoje povinnosti k dani z príjmov po skončení zdaňovacieho obdobia v trojmesačnej lehote. Táto základná lehota však môže byť predĺžená. Aké sú spôsoby predĺženia a povinnosti daňovníkov, pri splnení ktorých sa dosiahne korektné predĺženie lehoty na podanie daňového priznania?