Ensuring Financial System Sustainability: Combating Hybrid Threats through Anti-Money Laundering and Counter-terrorist Financing Measures - Korauš, Antonín
Rozoberanie problému legalizácie príjmov z trestnej činnosti a financovania terorizmu a ich možný vzťah s bojom proti hybridným hrozbám a udržiavaním stability finančného systému.