New Technologies and Innovations in Marketing: Consumer Behaviour of Children in Relation to the Time Spent on the Internet and to Age - Suhányi, Ladislav
Príspevok sa zameriava na využitie nových technológií a inovácií v marketing. Cieľom je zhodnotiť spotrebiteľské správanie detí vo vzťahu k času strávenému na internete a veku, a to v kontexte blahobytu a kvality života detí.