Human Resource Information Systems of Medium-Sized Firms - Wickramasinghe, Vathsala
Cieľom článku je preskúmať vlastnosti informačných systémov ľudských zdrojov (human resource information systems, HRIS), ktoré ovplyvňujú ich úspešnosť. Zistenia vedú k identifikácii dôležitých charakteristík HRIS, ktoré ovplyvňujú jeho úspešnosť v stredne veľkých firmách v rozvojovej krajine, Srí Lanke. Článok predstavuje pridanú hodnotu k existujúcej literatúre o antecedentoch a výsledkoch HRIS v stredne veľkých firmách.