Nová zrážková daň športovcov - Cingelová, Zuzana
Novela zákona o dani z príjmov č. 128/2023 Z. z. počnúc rokom 2024 zjednodušila administratívu a podávanie daňových priznaní športových odborníkov. Na jej základe sa uplatňuje pre aktívne príjmy športovcov a športových odborníkov podobný režim ako pre autorské príjmy. Ako sa budú zdaňovať ich príjmy po novom?