Riadenie skladu kráča smerom k vyššej efektivite - Maťo, Vladimír
Pestrosť palety logistických procesov sa s rastom podnikania prirodzene rozširuje. Pomôcť nestratiť sa vo vlastnom sklade umožňujú komplexné informačné systémy. Kým tie jednoduchšie možno zapojiť priamo "z krabice", majstri veľkého skladovania poznajú spôsoby, ako riadenie skladu posunúť na vyššiu úroveň zapriahnutím celej plejády vzájomne prepojených aplikácii.