Na tepe technológií v prospech zelenšej výroby - Maťo, Vladimír
Využívanie umelej intligencie, veľkokapacitné batériové úložiská či zachytávanie oxidu uhličitého sú moderné nástroje znižovania závislosti firiem od fosílnych zdrojov. Príklady ich nasadenia v praxi už možno nájsť aj na Slovensku, pr ektoré je z povahy štruktúry priemyselnej produkcie dekarbonizácia mimoriadne pálčivou témou.