Úprava základu dane u právnických osôb o pripočítateľné položky - Jurišová, Simona
Článok sa venuje pripočítateľným položkám (položkám, ktoré zvyšujú základ dane) s názornými príkladmi. Pripočítateľné položky, ktoré zvyšujú základ dane, obsiahnuté v pomocnej tabuľke A. Položky zvyšujúce výsledok hospodárenia. Limitované položky upravujúce základ dane.