Správa o stave životného prostredia SR v roku 2022 - obehové ukazovatele - Šimurka, Peter
V decembri 2023 Slovenská agentúra životného prostredia zverejnila Správu o stave životného prostredia SR v roku 2022. Obsahuje vyhodnotenie jednotlivých oblastí a podoblastí. Sústredenie na obehové ukazovatele, ktoré nám poskytujú iný pohľad, ako ponúkajú klasické odpadové ukazovatele.