Dialóg s umelou inteligenciou o technológiách v biznise - Baláž, Marek
Ako najlepšie využiť potenciál umelej inteligencie a nových technológií v podnikaní? Autor článku v rozhovore postavil umelú inteligenciu (ChatGPT od OpenAI) do role podnikateľa na Slovensku a spýtal sa jej na využitie AI v biznise.