Energetický sektor není jen zemní plyn nebo elektřina - Daniel, Pavel
Investičné príležitosti v energetickom sektore. Investície do solárnej energie. Investície do elektromobilov. Energetické spoločnosti zamerané na obnoviteľné zdroje energie. Investori, ktorí pri skladbe svojho portfólia kladú dôraz na klimatické, sociálne a riadiace kritériá spoločnosti, a taktiež dopad spoločnosti na životné prostredie.