Rozhodovanie o podanom odvolaní v správnom procese - Hrtánek, Ladislav
Odvolanie účastníka správneho konania proti rozhodnutiu obce vydanému v správnom konaní je jeho podstatným právnym úkonom. V článku autor informuje, ako prebieha posudzovanie podaného odvolania a rozhodovanie o ňom z hľadiska obce.