Česká ekonomika je jako loď, která neví, kam pluje - Keramidas, Tomáš
Kam kráča česká ekonomika a aká by mala byť úloha Národnej rozvojovej banky (NRB)? Práve to boli otázky, na ktoré sa pokúsila načrtnúť odpovede konferencia Rozvoj a inovácie finančných produktov, ktorá sa konala na začiatku februára v priestoroch Vysokej školy ekonomickej v Prahe (VŠE). Na konferencii vystúpilo a debatovalo behom celého dňa viacero zaujímavých rečníkov, pričom jedným z vrcholov akcie bolo i panelová diskusia, ktorá sa zaoberala aktuálnou situáciou českej ekonomiky a úlohou Národnej rozvojovej banky.