Základem v boji proti podvodům jsou technologie - Vlk, Michal
Nárast podozrivých poistných udalostí v Česku, pri ktorých poisťovne odhalili poistné podvody. Boj proti poistným podvodom prostredníctvom využívania moderných technológií. Pomoc ČAP (Česká asociácia poisťovní) pri odhaľovaní poistných podvodov.