Ačkoli poboček bude méně, zaměstnanců ubývat nemusí - Sobková, Martina
Snaha bánk o optimalizáciu nákladov a počtu pobočiek. Nové technológie a ich vplyv na pracovné miesta v bankách. Využitie umelej inteligencie (AI) v bankách. Vývoj počtu zamestnancov v bankovom sektore v ČR a EÚ. Vývoj počtu bankových pobočiek v ČR a EÚ.