Fintech mapa 2024: prozkoumejte dynamiku českého fintechu - Machač, Ondřej
Fintech - inovatívne využitie technológií pre zlepšenie a zjednodušenie finančných služieb. Rozvíjajúci sa fintech sektor s cca 150 aktívnymi firmami v Českej republike. Český fintech ako kľúčový zdroj inovácií v oblasti finančných technológií a poisťovníctva. Česká fintech mapa.