Když AI vstupuje do hry: etika a vzdělávání jako klíčové faktory úspěchu - Knihová, Ladislava
Umelá inteligencia (AI - Artificial Intelligence) ako neodmysliteľná súčasť všetkých technologických odvetví. Integrácia umelej inteligencie do bankových procesov s dôrazom na etiku, bezpečnosť a súlad s právnymi normami. Vzdelávanie v oblasti aplikovanej umelej inteligencie. Moderný leadership a manažment v dobe umelej inteligencie. Využitie umelej inteligencie v strategickom riadení. Newskilling - kľúč k adaptácii a rastu v digitálnom veku.