Emotional Intelligence and Knowledge Sharing as Key Factors in Business Management - Evidence From Slovak SMEs - Zsigmond, Tibor
Skúmanie interakcie medzi emociálnou inteligenciou a manažmentom znalostí. Úloha EQ (Emotional Quotient) v podnikovom sektore.