The Impact of Digitalization on Employees' Future Competencies: Has Human Resource Development a Conditional Role Here? - Piwowar-Sulej, Katarzyna
Preskúmanie vplyvu digitalizácie na budúce kompetencie zamestnancov a podmienenú úlohu rozvoja ľudských zdrojov (HRD) vo vzťahu medzi nezávislými a závislými premennými. Empirický výskum zahŕňa 1209 podnikov z celého Slovenska, Poľska a Českej republiky a prebiehal v rokoch 2019 až 2021. Pomocou modelovania štruktúrnych rovníc (SEM) bol testovaný a overený teoretický model.