How Analytics Drive Business Performance and Profitability - Hendstein, Christophar Nicholas
Big Data implementácia môže výrazne zlepšiť spôsob riadenia podniku. V rámci praktických a metodických vedeckých štúdií chýba štatistický prieskum na vyhodnotenie významu Big Data. Článok poskytuje rámec pre interpretáciu hodnoty Big Data s metodickým komentárom. Článok ponúka aj taxonómiu, ktorá môže pomôcť rozšíriť chápanie vplyvov Big Data a ich podielu pri ovplyvňovaní hodnoty podnikov.