Prestávky v práci - Váryová, Lucia
Príspevok sa zaoberá prestávkami v práci vo všeobecnosti, pričom sa snaží poukázať na odlišnosti medzi jednotlivými prestávkami u zamestnávateľa. Autor príspevku svoju pozornosť zameral najmä na prestávku na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, kedy využil praktický príklad ako metodickú pomôcku pre lepšie objasnenie situácie. Snahou autora bolo poukázať aj na významné rozhodnutia, ktoré sa zaoberali prestávkami v práci.