Vnímanie prínosov umelej inteligencie z pohľadu študentov vysokých škôl - Turisová, Renáta
Odhad vnímania prínosu či obáv mladých ľudí z umelej inteligencie, ktorí sa zrejme vo svojom ďalšom živote nevyhnú nejakej interakcie s umelou inteligenciou (AI). Na spomínaný odhad bol použitý ChatGPT (textie.sk, 2023). Analýza AI pomocou KANO modelu. Hodnotenie AI z pohľadu študentov vysokých škôl.