Personalistika pre začínajúcich personalistov - Švaňová, Martina
„Začiatky bývajú ťažké,“ povieme si nie raz. Ale všetko sa dá zvládnuť, ak vieme, ako na to. A my vieme, ako na to, preto vám v článku prinášame užitočné informácie, z ktorého konca začať, ak začínate kariéru v oblasti personalistiky, prípadne sa potrebujete zorientovať v personálnej oblasti.