The Impact of the Covid-19 Pandemic on Accommodation Facilities in the V4 Countries - Current Situation and Development Perspectives - Čakanišin, Adrián, 1997-
Meranie vplyvu pandémie Covid-19 na ubytovacie zariadenia v krajinách V4 a prognóza ich budúceho vývoja. Použitie sekundárnych údajov Európskeho štatistického úradu (EUROSTAT) za roky 2011-2020.